Astorium © 2022. Toate drepturile rezervate. Realizat de NetContrast

logo_mare_astorium

Astorium Logistic este un proiect de tip centru de suport logistic poziționat strategic, în zona Pallady, Strada Drumul Intre Tarlale nr.15A, aproape de ieșirea pe Autostada A2, în așa fel încat sa fie ușor accesibil din mai multe rute comerciale. Cele 20 de hale ce urmează a fi dezvoltate ca parte a acestui proiect oferă acces rapid și facil la principalele artere de transport, punând la dispoziție soluții personalizate, cu un cost redus de operare companiilor aflate în căutarea unor soluții eficiente și sigure pentru stocarea, manipularea și distribuția mărfurilor.

Dotari si Facilitati: Utilitati: Apă și canalizare, Energie electrică (post trafo) , Energie termica, paza, monitorizare camere video, fibra optica, parcari auto si TIR, iluminat exterior

Dezvoltat pe un teren cu o suprafața totală de 22.875 mp, si o suprafata construita de 12.000 mp, proiectul intruneste toate cerintele companiilor interesate in extinerea sau inceperii unei noi afaceri, asigurand un mediu amenajat modern și sigur pentru desfășurarea activității.

Demararea proiectului este programata pentru luna Septembrie a anului 2023 iar temenul de finalizare este inceputul anului 2024.