Astorium Garden

Cel mai recent proiect al nostru, Astorium Garden, compus din 10 unitati locative, va fi amplasat în sectorul 3 in zona Bulevardului Theodor Pallady, strada Drumul Gura Calitei nr. 159 și se va concentra pe zona upper premium. Cele 190 de apartamente din acest complex vor fi amplasate în imobile cu regim de înălțime, cu P+3, cu o arhitectură rafinată, cu tendințe moderne , complexul punând la dispoziția viitorilor proprietari funcțiuni inedite precum piscina comună sau pista de alergare.

Totoda si pentru că dezvoltatorul doreste sa ofere tot confortul, la parterul primelor două blocuri vor fi amenajate spații comerciale cu suprafață generoasă (magazin, cafenea, salon de înfrumusețare etc.).

Parcările vor fi amenajate în totalitate subteran, oferind astfel un grad de securitate ridicat, dar și protecție împotriva vremii, permițând astfel locatarilor să beneficieze de un spatiu verde generos.

Noul nostru complex din sectorul 3, își propune să redefinească ideea de confort și calitate a locuirii pentru un public “upper premium” cu mult discernământ, aflat în căutarea locuințe moderne, amplasată într-un complex rezidențial bucureștean bine localizat și proiectat, cu dotări superioare pentru clasa sa de preț.

Facilitati & finisaje

Astorium Garden e integrat inteligent într-o zonă verde de 7000 de mp amenajați peisagistic, cu un procent mic de ocupare a terenurilor, de 30%; acest lucru asigură distanțe generoase între clădiri și un iluminat natural sporit pentru apartamente si spațiile amenajate exterioare.

Apartamentele de la parter au la dispoziție grădină proprie, si sunt în egală măsură complementate de facilități pentru petrecerea timpului în aer liber, de la un spațiu verde comun amenajat de 2500 de metri până la o pistă de alergare de 300 de metri și o piscină cu deck pentru locatari.

Finisajele și dotările de foarte bună calitate, alese de noi, adaugă un plus de valoare unei propoziții pe care poziționarea și calitatea soluției arhitectonice o fac deja foarte interesantă – de la pardoseala (parchet, ceramica) atent selectata pentru estetica sa deosebită, la tâmplărie din aluminiu cu geam tripan, încălzire în pardoseală și climatizare centralizată pentru un comfort termic ridicat, la obiecte sanitare premium, alese cu grija pentru un design aparte.

11

Localizare

Complexul e situat în Drumul Gura Caliței, în sectorul 3 al municipiului București, la doar 20 de minute de mers de stația de metrou Nicolae Teclu sau stația de autobuz Policolor și la 13 minute de șofat de o zonă comercială unde puteți găsi magazine și hypermarketuri precum Dechatlon, Auchan, Ikea, Jumbo, Kika sau Metro.

Apartamente

Cele 190 de apartamente din acest complex vor fi amplasate în imobile cu regim de înălțime P+3E

Discutăm despre apartamente cu gradina proprie, despre zona verde comuna amenajata de 2500 mp, de o pistă de alergare de 300 de metri, de o piscină cu deck, amenajata pentru locatari si 7000 mp amenajați peisagistic; cu un spatiu aerisit ocupat in proportie de 30% de cladiri rezidentiale, asigurand astfel distanta generoasa între clădiri și un iluminat natural sporit pentru apartamente si spațiile amenajate exterioare.

CONTACT